{Olin teleportaatiopisteenä toimineella maailmanpuuinstallaatiotasanteella. Vain harvat saivat käydä siellä. En tulisi ikinä saamaan oikeuksia käydä kaikissa näkemissäni maailmoissa. Maa ja koko maailmankaikkeutemme oli yksi pallo yhdessä maailmanpuussa.

Viimeinen sallittu hahmotustapa ja jonkin korkuisten jumalten taistelukenttä. Maailmamme tai maailmanpuumme lumisadepallossa lojui kaatuneen ritarin sylissä. Myös minua eniten muistuttanut kuollut soturi löytyi sieltä. Saatana ajoi taistelukentällä jonkinlaisen panttivanki- ja kidutushärvelin ohjaksissa.

Matalalle jumalavuorella jumittuneita jumalia kuningaskuntia salkuissaan. Luurankoutunut jumala kantamassa olkikorissa maailmaa, joka tuhoutuisi asukkaineen hänen kuoltuaan.

Koko todellisuus oli kristinuskon Jumalana tunnetun henkilön ja ”Korean kuningattaren” (maapalloa vanhempi henkilö, jolla oli jokin yhteys tämänkin maailman Koreoihin) välinen luurankokasapeli. Luuranko oli symboli ihmiselle, jonka olemassaolo oli peruuttamattomasti päättynyt.

Luotiin mekanismi, joka tuotti parhaan mahdollisen visuaalisen representaation kunkin sielusta. Kaikki halusivat sen ja kaikki tunnistivat representaatioiden oikeellisuuden. Pahat ja amoraaliset eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä, kun niitä vertailtiin.

”Voisin jättää tämän tekemättä, ja voisit saada ikuisen elämän.” Demoni henkilölle taivaassa ikuisen kadotuksen lähestyessä tätä: ”Nyt on muuten käynnissä viimeinen kerta, kun harrastat seksiä.” ”Parasta siinä kun Saatana tappaa minut on se, kuinka masokismini ei kiinnosta häntä.”

Zombiutuneita sotureita joiden yläpuolella leijaili teksti, jolla heidät olisi saanut jättämään sielunsa myymättä.

Etelä-Amerikka oli avaruusoliosaatanan aluetta. Joku oli luonut paljon aseksuaalisia tutkija-alieneita.

Muisti ja sen vieminen oli oikeasti iso kysymys isoimmassakin pelissä, ja kannabis oli Buddhan sotaa Kiinaa vastaan. Kiina oli jotain muutakin kuin valtio maapallolla.

Ruotsalaiset, norjalaiset, tanskalaiset ja islantilaiset olivat sama asia, ja oli paras ottaa heidät viikinkilaivana. Pahuus oli osa heidän kulttuuriaan. Venäjä oli jonkinlainen helvetti.

Maailmassa ja eliitin keskuudessa vallitsi rotuhierarkia. Rasismi jatkui ”luurankokasoihin” asti. Myös monikultturistipoliitikot olivat oikeasti rasisteja — etenkin mustaihoisia kohtaan. HIV oli luotu Ruotsissa. Piti valita joko mustat tai Britannia. Hyvä valitsi aina mustat, mutta niin myös osa pahoista. ”Eikö sulle riitä, että saat mustan ihonvärin, jos haluat? Täytyykö neekereiden olla olemassa?”

Korkeammassa maailmassa tätä maailmaa valvoneen kiinalaisen buddhalaisen munkin hylätty tuoli ja mysteeri siitä, kuka maailmamme oli luonut.}