Pamahtaako katumapäälle tullut ”saatananpalvoja” ”zombiksi”?

Eli siis sielu niin sanotusti myytäisiin ja kauppaehtoihin kuuluisi, että minkäänlaista valitusoikeutta ei ole. Taikasysteemi päättäisi peruuttamattomasti henkilön olemassaolon, eikä hän voisi kostaa tai kertoa ulkopuolisille, mitä hänelle tapahtui. Tietoisuudeton ruumis vain jäisi pyörimään tänne.

Ja mitähän kaikkia tällaisia kategorioita voi olla? Saatananpalvojat? Juutalaisten vangit? Eliitin ja hyväosaisten yliluonnollista sisältävät kuviot?

Millainen zombi heistä jää? Voiko riippua esimerkiksi henkilön asemasta saatananpalvojissa? (Ja mikä niitä pyörittää?) Epäilen äitini olevan zombi, jonka on tarkoitus olla ällöttävä, ja jolla on jokin yhteys juutalaisiin. Se ei toisaalta tehnyt minusta saatananpalvojaa ja myös kielsi kiusaamasta muita lapsia. (Paljon pahuutta kyllä tuli myös läpi. Mutta voiko pahuuden pysähtyminen tai vajaaksi jääminen näyttää sellaiselta? Voiko se, zombiäitini, kuulua viimeisiin vielä enkeleiksi laskettaviin zombityyppeihin? {Sisäinen zen-etsiväni myös aavistelee vihollisen juonta, jossa äitini ja minun valehdellaan olevan juutalaisia, jotka voivat olla etnisesti mitä vaan ja jotka lisääntyvät erikoisella tavalla.})

Onko heitä hyvä pamautella varmuudella zombeiksi vai kannattaisiko odotella niin kauan kuin voi edes toivoa jotain muuta?

{Valemuisto jostain lapsuuteni tuttavasta puhumassa ”ramboriskistä”.}